Precia molenAutomatische bunkerwegers

Automatische bunkerwegers

Zodra u een snelle flowmeting met hoge nauwkeurigheid nodig heeft, dan kunnen wij u hiervoor een oplossing aanreiken met ons uitgebreid gamma bunkerwegers! Graag helpen onze specialisten u verder bij de keuze van het type bunkerweger dat het meest geschikt is voor uw proces. Gelieve met ons contact op te nemen voor de verdere begeleiding van uw project of vul het contactformulier in met al uw vragen!

Automatische bunkerwegersRange

Dankzij onze ervaring op het gebied van vrijstromende bulkproducten hebben wij automatische bunkerweegschalen kunnen ontwikkelen met een capaciteit variërend van 10 tot 4000 m³/h voor het wegen van graan, suiker, meststoffen, fosfaten en vele andere granulaire bulkderivaten en zijn zowel in standaard uitvoering als explosieveilige versie beschikbaar.

Onze bunkerwegers zijn CE-gecertificeerd om te voldoen aan de huidige eisen van de machinestandaard en kunnen voorzien worden van een metrologische keuring voor gebruik in commercieel verkeer.

Precia Molen assortiment biedt ABS bunkerwegers met 2, 3 of 4 elektronische load cells die ronde, vierkante of rechthoekige hoppers wegen. De bunkerwegers zijn gemaakt van gecoate of roestvrijstalen platen, afgewerkt met kunststof of keramische antislijtplaten.

Het ABS-X gamma is voorzien voor het wegen van lagere capaciteiten en is een bunkerweger die uit 1 compacte module is opgebouwd om in beperkte ruimtes te kunnen worden geïntegreerd.

Het ABS-XL gamma is dan weer een bunkerweger voor de hogere capaciteiten die uit drie delen is opgebouwd en ook volledig in inox kan worden geproduceerd.

HET UNIEKE SCS-CONTROLESYSTEEM

Het internationaal gepatenteerde SCS® systeem, waarbij de bunkerweger is uitgevoerd met twee onafhankelijke weegsystemen, controleert de nauwkeurigheid van de bruto- en tarraweging van elke charge. Overschrijdt het verschil tussen de weegresultaten van de twee afzonderlijke systemen een vooraf ingestelde tolerantie, dan wordt de automatische werking van de bunkerweger onderbroken.

Discontinu weegcontrolers/ indicatorsRange

De gerenommeerde I410 weegsturing voorziet alle Precia Molen bunkerwegers van de speciale I410 ABS applicatie software.

De TB transmitter bevestigd op het weegframe is inclusief een A/D converter die het loadcellsignaal lokaal converteert zodat de weeginformatie verstuurd naar de weegsturing in de controlekamer digitaal is in plaats van analoog dat ervoor zorgt dat alle elektromagnetische storingen onderdrukt worden in alle industriële omgevingen.

Shared this article