Industriële weegschalen

Precia-Molen heeft een uitgebreid assortiment industriële weegschalen met indicator, deze vindt u hieronder. Indien u er niet zeker van bent waar uw weegschaal aan moet voldoen, vul dan het contactformulier in met uw vragen. Onze specialisten helpen u verder door het proces!

LaboweegschalenRange

De laboratorium weegschalen van PRECIA MOLEN zijn zeer eenvoudig te gebruiken en geschikt voor vele sectoren en toepassingen.

Ons assortiment industriële laboratorium weegschalen combineert gebruiksgemak, robuustheid en hoge prestaties. Het assortiment vochtanalysatoren biedt een uitstekende controle van de temperatuur, evenals een snelle analyse van het vochtgehalte.

Draagbare laboratorium weegschalen zijn eenvoudig te gebruiken voor alle toepassingen, inclusief ingangscontrole, formuleweging … en geschikt voor diverse branches, juweliers, tandartsen, chemici …

PRECIA MOLEN serie multidisciplinaire laboratorium weegschalen hebben een touchscreen-toetsenbord, een nikkel-chroom stalen dekplaat en een zelfkalibratiesysteem als optie.

Meer weten? Neem contact met ons op.

Post en Pakket weegschalenRange

Door grote productiecapaciteiten en geautomatiseerde testmiddelen zijn wij in staat grote projecten te implementeren. Ons hele postassortiment is goedgekeurd en voldoet aan de strengste wettelijke vereisten voor weeghandelingen die verzendkosten bepalen. Die innovatieve oplossingen zijn passend bij de huidige en toekomstige behoeften van postorganisaties.

Meer weten? Neem contact met ons op.

VloerweegschalenRange

PRECIA MOLEN beschikt over een knowhow van meer dan 150 jaar ervaring in het verkopen en installeren van het uitgebreide assortiment industriële weegschalen.

Onze weegschalen kunnen worden aangesloten op het hele assortiment weegindicatoren en zijn verkrijgbaar in gecoate stalen of RVS versie, voor bovengrondse- of putmontage, met of zonder oprijplaten.

Shared this article