Vloerweegschalen

PRECIA MOLEN beschikt over een knowhow van meer dan 150 jaar ervaring in het verkopen en installeren van het uitgebreide assortiment industriële weegschalen.

Onze weegschalen kunnen worden aangesloten op het hele assortiment weegindicatoren en zijn verkrijgbaar in gecoate stalen of RVS versie, voor bovengrondse- of putmontage, met of zonder oprijplaten.

Industriële weegschalen R1 RangeRange

Van 3kg tot 300kg, PRECIA-MOLEN’s R1-serie platformweegschalen zijn uitgerust met een enkele punt load cell waardoor ze extreem betrouwbaar zijn en optimale nauwkeurigheid garanderen. Ze zijn geschikt voor installatie op een tafel, werkbank of vloer en speciaal ontworpen voor intensief gebruik.

De nieuwe technologie die op deze reeks platformweegschalen wordt toegepast, biedt een lichtere maar robuustere constructie in vergelijking met conventionele weegschalen van dit type.

Bent u op zoek naar een complete weegoplossing, inclusief een platform en een indicator? klik hier !

Industriële weegschalen R4 RangeRange

Van 300 kg tot 6000 kg, R4- platformweegschalen zijn speciaal ontworpen voor intensief gebruik en zijn uitgerust met 4 schuifbalkbelastingcell en voor optimale betrouwbaarheid en nauwkeurigheid. Ze kunnen op de grond worden gebruikt of in een put worden gemonteerd

De nieuwe infrastructuurtechnologie versterkt de mechanische sterkte terwijl het gewicht wordt verminderd in vergelijking met een conventionele structuur.

Het vereenvoudigde ontwerp van R4 maakt onderhoud en service mogelijk door één persoon of een instrument in of buiten de put (laadcellen zijn toegankelijk zonder het platform te verwijderen)

Shared this article