Industriële weegschalen R1 Range

Van 3kg tot 300kg, PRECIA-MOLEN’s R1-serie platformweegschalen zijn uitgerust met een enkele punt load cell waardoor ze extreem betrouwbaar zijn en optimale nauwkeurigheid garanderen. Ze zijn geschikt voor installatie op een tafel, werkbank of vloer en speciaal ontworpen voor intensief gebruik.

De nieuwe technologie die op deze reeks platformweegschalen wordt toegepast, biedt een lichtere maar robuustere constructie in vergelijking met conventionele weegschalen van dit type.

Bent u op zoek naar een complete weegoplossing, inclusief een platform en een indicator? klik hier !

De R1 DL industriële plateauweegschaal is geconstrueerd van warm verzinkt, dichromaat zacht staal met epoxy coating (beschermingsklasse IP 54). De dekplaat is vervaardigd van R{AVS, type 304 L.

Deze platformweegschaal is tevens verkrijgbaar in een volledig roestvrijstalen versie, met roestvrijstalen load cell (IP 67).

Weegvermogen: 3 kg, 6 kg en 15 kg.

Contact us
load receptor R1DL-R1DLS

De R1TP industriële plateauweegschaal heeft een gloednieuw schokdempersysteem. Gepatenteerde dempers beschermen de load cell tegen mogelijke overbelastingen. R1TP weegschalen met een weegvermogen van 150 kg zijn daardoor bestand tegen verticale schokken van 200 joule op de dekplaat.

Weegvermogen: 15 kg, 30 kg, 60 kg en 150 kg

Contact us
load receptor R1TP

De R1GM industriële plateauweegschaal biedt de belangrijkste weegtoepassingen met eenvoudige ergonomie. Dankzij het modulaire ontwerp kan deze gemakkelijk overal toegepast worden. De weegindicator kan, met of zonder kolom, worden bevestigd aan de weegschaal. Ook kan de indicator geplaatst worden op de werkbank of gemonteerd tegen de wand.

De industriële weegschaal is beschikbaar in volledig RVS, beschermingsklasse IP 66, om te voldoen aan de meest recente hygiëne- en reinigingsvereisten.

Weegvermogen: 30 kg, 60 kg, 150 kg en 300 kg.

Contact us
load receptor R1GM
Shared this article