Bandwegers

Afwegen van goederen en bulk op een lopende band

Precia-Molen is al jaren specialist op het vlak van stortgoed wegen. Daarom hebben wij verschillende bandwegers in aanbod die ideaal zijn om stortgoederen op een lopende band te wegen en te beheren.

STORTGOEDEREN WEGEN MET EEN BANDWEGER

Aangezien stortgoederen vaak in massa gewogen worden op een lopende band, is een bandweger ideaal om het weegproces vlot te laten verlopen. Bij Precia-Molen kan je daarom terecht voor verschillende types bandwegers die perfect zijn om stortgoederen te wegen en te zorgen voor de verwerking van gewichtsgegevens, de aansturing van productieprocessen en de communicatie met host computers en andere data verwerkende systemen.

BANDWEGERS MET VERSCHILLENDE SOORTEN WEEGFRAMES

Bij Precia-Molen zijn er heel wat bandwegers beschikbaar met verschillende soorten weegframes.
De weegframe SINGLE is bijvoorbeeld een weegframe die een wegunit met geïntegreerde krachtopnemer bevat met trogstel station. Weegframe FXVA heeft enkel een trogstel die geïntegreerd wordt in de bandweger en is perfect voor de toepassing van wegingen in productieprocessen. Daarnaast kan je bij Precia-Molen ook kiezen voor een bandweger met weegrame TAB, weegframe BT, weegframe MP of weegframe VP

BEKIJK ONZE BRANDWEGERS OP FOTO

Hieronder vind je heel wat foto’s van onze gerealiseerde bandwegers, zodat je perfect weet waaraan je je kan verwachten als je een bandweger koopt bij Precia-Molen. Heb je nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Shared this article