Bandwegers

Continu wegen van bulkgoederen

Precia-Molen is al heel wat jaren specialist op het vlak van wegen van stortgoed, wij hebben heel wat bandwegers beschikbaar in ons gamma met verschillende soorten weegframes voor de verwerking van de weegresultaten en de aansturing van productieprocessen d.m.v. een interface met het besturingssysteem van deze produktieprocessen.

Onze bandwegers kunnen uitgevoerd worden met 1, 2 of 4 krachtopnemers waarbij 1 of meerdere trogstellen worden geïntegreerd op een bestaande of nieuwe transportband. Afhankelijk van de gewenste nauwkeurigheid, de omgevingsbeperkingen of de beschikbaarheid van het budget hebben we in ons gamma de juiste bandweger die voldoet aan uw wensen. De bandwegers uit ons gamma zijn de “MBW Modulaire”-, “FX enkelvoudige”- en “TAB meervoudige”-bandweger. De bandwegers van het type BT of MP zijn wegers die met een eigen frame worden meegeleverd om in specifieke omstandigheden te kunnen worden geïntegreerd.

 

BEKIJK ONZE BRANDWEGERS OP FOTO

Hieronder vind je heel wat foto’s van onze gerealiseerde bandwegers, zodat je perfect weet waaraan je je kan verwachten als je een bandweger koopt bij Precia-Molen. Heb je nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

 

Shared this article