Precia molenWeegbruggen en toegangscontrole

Weegbruggen en toegangscontrole

WeegbruggenRange

Precia-Molen heeft een uitgebreid assortiment weegbruggen, deze vindt u hieronder. Indien u er niet zeker van bent waar uw weegbrug aan moet voldoen, vul dan het contactformulier in met uw vragen. Onze specialisten helpen u verder door het proces!

WeegindicatorsRange

PRECIA MOLEN weegindicators en transmitters hebben een hoog prestatieniveau met ongeëvenaarde technische kenmerken, die perfect passen in industriële processen.

Met deze reeks indicatoren heeft PRECIA MOLEN ambitieuze doelstellingen om een productlijn met een uitstekende prijs / kwaliteitsverhouding aan te bieden, die in staat is te voldoen aan de eisen van internationale markten. Ook om een uniek ontwerp te creëren en het aantal beschikbare functies te vergroten en daarbij het gebruiksgemak te behouden.

PRECIA MOLEN biedt assistentie bij preventief onderhoud en systeemmonitoring, rekening houdend met de impact op het milieu.

Naast alleen technische prestaties, is voor de gebruikte technologieën gekozen omdat ze de ergonomie verbeteren of de impact op het milieu beperken. Het is een complete reeks indicatoren die weeginformatie voor management- of automatiseringstoepassingen via moderne kanalen (USB, Ethernet, veldbus …) levert met eenvoudige implementatie.

ZelfbedieningspostenRange

De zelfbedieningsposten en toegangscontrole terminals maken onbeheerde weeghandelingen mogelijk en zijn voorzien van automatische identificatie- en printsystemen.

Weegbrug softwareRange

Op basis van onze kennis en ervaring van industriële weegtoepassingen over de hele wereld, kunnen we professionele oplossingen aanbieden als softwaremodules voor verschillende industrieën.

Shared this article