Precia molenWeegbruggen en toegangscontrole

Weegbruggen en toegangscontrole

Moet u veilig en betrouwbaar voertuigen kunnen wegen? Precia Molen heeft een uitgebreid assortiment weegbruggen. Bovengronds of verdiept, van staal of beton, verschillende afmetingen, … U kiest!
 
Verder kunnen de Precia Molen-weegbruggen met TruckFlow of Uniwin-software uitgerust worden voor het logistiek beheer en de toegangscontrole in uw bedrijf.
Onder meer aanmeldzuilen, slagbomen, camera’s, parlofonie en verkeerslichten kunnen bij de weegbrug geplaatst worden, zodat we het totale concept kunnen beheren.
 
Vindt u niet meteen wat u zoekt? Onze experten begeleiden u graag bij de zoektocht naar het meest geschikte systeem voor uw bedrijf. Contacteer Precia Molen voor meer info over de werking en prijs van een weegbrug op uw maat.

Sterke weegbruggenRange

Op zoek naar een sterke weegbrug voor vrachtwagens? Precia Molen heeft een uitgebreid assortiment weegbruggen, waarmee u betrouwbaar en veilig voertuigen kunt wegen. Wij garanderen u een uitgebreid gamma, op maat van uw bedrijf. Onze weegbruggen zijn uiterst geschikt voor situaties het gebruik zeer intensief en cruciaal is.
 
Vindt u niet wat u zoekt in ons gamma van standaardmodellen? Onze experten begeleiden u graag bij de zoektocht naar de meest geschikte weegbrug voor uw bedrijf. Contacteer Precia Molen voor meer info over de werking en prijs van een weegbrug op uw maat.

WeegindicatorsRange

PRECIA MOLEN weegindicators en transmitters hebben een hoog prestatieniveau met ongeëvenaarde technische kenmerken, die perfect passen in industriële processen.

Met deze reeks indicatoren heeft PRECIA MOLEN ambitieuze doelstellingen om een productlijn met een uitstekende prijs / kwaliteitsverhouding aan te bieden, die in staat is te voldoen aan de eisen van internationale markten. Ook om een uniek ontwerp te creëren en het aantal beschikbare functies te vergroten en daarbij het gebruiksgemak te behouden.

PRECIA MOLEN biedt assistentie bij preventief onderhoud en systeemmonitoring, rekening houdend met de impact op het milieu.

Naast alleen technische prestaties, is voor de gebruikte technologieën gekozen omdat ze de ergonomie verbeteren of de impact op het milieu beperken. Het is een complete reeks indicatoren die weeginformatie voor management- of automatiseringstoepassingen via moderne kanalen (USB, Ethernet, veldbus …) levert met eenvoudige implementatie.

Shared this article