Precia molenRealisatiesWeegbrug VS 400: bovengrondse gegalvaniseerd stalen, mobiele weegbrug

Weegbrug VS 400: bovengrondse gegalvaniseerd stalen, mobiele weegbrug

De VS-400 is als bovengrondse, mobiele weegbrug perfect voor tijdelijke of seizoensgebonden toepassingen waarbij in korte tijd frequent van locatie gewisseld moet worden. Bovendien heeft de VS-400 weegbrug geen speciale fundatie nodig, zodat de weegbrug ook op een bestaand wegdek geïnstalleerd kan worden.

De VS-400 wordt steeds gegalvaniseerd aangeboden en wordt opgebouwd uit stalen elementen van 6 meter bij 1,45 meter samen met opritten van 2,5 meter.  De weegbrug is slechts 250 millimeter hoog.

Bij de installatie van je VS400 weegbrug kunnen we altijd de nodigde weegsoftware Truckflow of Uniwin voorzien. Aanmeldzuilen, slagbomen, camera’s, RA-detectie, verkeerslichten en afstandsdisplays bieden we als optie aan om zo een volledig geautomatiseerde installatie te verkrijgen.

De voordelen van de mobiele weegbrug VS400

De VS400-weegbrug is een bovengrondse weegbrug die gemakkelijk te demonteren en te verplaatsen is. Deze weegbrug is dus zeer mobiel en daarom uiterst geschikt voor tijdelijke opdrachten. Bovendien beschikken we altijd over zes weegbruggen VS400 in ons huurgamma.

De weegbrug kan verplaatst worden door middel van een vorkheftruck, waardoor er geen speciale kranen vereist zijn. De verplaatsing en opbouw van VS-400 mobiele weegbrug is daardoor snel te realiseren,

Bovengrondse weegbruggen bij Precia Molen

Bij Precia Molen plaatsen we zowel bovengrondse als verdiept opgestelde weegbruggen. Het voordeel van een bovengrondse weegbrug is dat deze makkelijk te onderhouden zijn. Geen vuilophopingen in een fundatiekuip, geen probleem met waterafvoer. Tevens zijn deze weegbruggen makkelijker te verplaatsen. Wil je meer weten over de verschillende types weegbruggen en andere weegoplossingen van Precia Molen? Contacteer ons!

 

Onderhoud en keuring van weegbruggen

Precia Molen doet meer dan alleen het plaatsen van jouw weegbrug. Onze werknemers zijn ook bevoegd voor het uitvoeren van inspecties en het onderhouden van je weegbrug. Indien gewenst maken we een onderhoudscontract op zodat je ook na de installatie steeds op onze service kunt blijven rekenen. Meer weten? Contacteer ons!

Voorbeelden van de VS-400-weegbrug

Op onderstaande foto’s tonen we graag enkele voorbeelden van de VS-400 mobiele weegbrug, waarop duidelijk te zien is hoe Precia Molen elke weegbrug met zorg installeert. Na de installatie kun je trouwens blijven rekenen op onze service voor het keuren, ijken, onderhouden en herstellen van je weegbrug!

Shared this article