Precia molenContinu wegen van bulkgoederen

Continu wegen van bulkgoederen

Ons gamma bandwegers is ontworpen om te voldoen aan de eisen die vereist zijn om het in lijn wegen, van poeders tot blokken van 500mm, op transportbanden met bandbreedte tot 3m en die aan een snelheid draaien tot 6m/s om debieten tot 20.000t/h te kunnen behandelen.

Daarnaast, een breed gamma van doseerbandwegers, zowel volumetrisch als gravimetrisch, in standaard uitvoering of op maat gemaakt om te voldoen aan de omgevingsfactoren van uw productielijn en om de gewenste nauwkeurigheid te bereiken dat wordt vereist door uw productieproces.

Met alle beschikbare toepassingen op onze weegsturingen kunnen applicaties draaien voor vrachtwagenbeladingen in open of gesloten productstroom, voor voedselverwerkende processen, op menginstallaties en ijkwaardige doseer of automatische beladingen volgens de OIML R50-normering.

UPGRADE nodig? Indien uw installatie verouderd is en deze dient voorzien te worden van nieuwe instrumentatie om de bedrijfszekerheid te kunnen blijven garanderen kan u hiervoor bij ons terecht! Eenvoudige of complexe, single of multi-channel, stand-alone of in communicatie met een overkoepelend systeem, in ons gamma van weegsturingen zal u een oplossing vinden om uw installatie om te bouwen met minstens het behoud van de bestaande functionaliteit.

BandwegersRange

Afhankelijk van de gewenste nauwkeurigheid, de omgevingsfactoren en het beschikbare budget zal de meest geschikte bandweger ingezet worden om op verschillende manieren aan uw verwachtingen te voldoen.

Om goed aan te sluiten op die verschillende behoeften, bestaat het assortiment bandwegers uit verschillende versies zoals gepoedercoat staal, RVS voor de voedingsindustrie of toepassing aan de kust en een gegalvaniseerde stalen versie voor kunstmest. De bandwegers kunnen uitgevoerd worden met 1, 2 of 4 load cells en 1 of meerdere trogstellen.

Snelheidsmetingen TransportbandRange

Er zijn verschillende snelheidsmetingen voorhanden, elk van hen heeft voor- en nadelen.

Omdat elke installatie zijn specifiek doel en specifieke beperkingen heeft, bieden we 6 verschillende snelheidsmeetapparatuur: 2 aangepast voor doseerbandwegers (digitale encoder op de niet aangedreven keertrommel en de tag tussen de riemlagen), 4 specifiek voor bandwegers (pulsen ofwel genomen op de niet aangedreven keertrommel, met snelheidsmeetrol onder de transportband, bovenop de retourband of via onze EG-BS elektro generator).

Shared this article