Precia molenContinu wegen van bulkgoederen met een bandweger

Continu wegen van bulkgoederen met een bandweger

Precia Molen biedt een ruim gamma aan bandwegers. Deze bandwegers, geïntegreerd in bestaande transportbanden (tot een breedte van 1600mm) meten het debiet (T/h) van het product dat over de bandweger gaat. Tevens kunnen de bandwegers gebruikt worden voor het doseren, laden en lossen van een ingestelde hoeveelheid product.
 

Bandwegers op maat van uw productieproces

Afhankelijk van de gewenste nauwkeurigheid beschikt Precia Molen over meerdere types bandwegers die aan uw eisen kunnen voldoen. Uitvoeringen in RVS of gelakt staal, enkelvoudig wegend trogstel of meerdere wegende trogstellen zijn mogelijk.
 
De weegindicators I410BS of i40BS, voor het beheren van de bandweging, kunnen ingesteld worden voor debietmeting, beladings- of lossingsoperaties.
 
Daarnaast heeft Precia Molen een breed gamma aan doseerbandwegers, zowel volumetrisch als gravimetrisch, in standaard uitvoering of op maat gemaakt om te voldoen aan de omgevingsfactoren van uw productielijn en om de gewenste nauwkeurigheid te bereiken die wordt vereist door uw productieproces.
 
Heeft uw installatie een upgrade nodig? Contacteer Precia Molen voor het aanpassen van uw bestaande bandweger.

Shared this article