Precia molenRealisaties

Realisaties

De weegbrug realisaties van Precia Molen

Precia Molen is wereldleider in weegbruggen, en biedt daarnaast ook industriële weegoplossingen en weegschalen aan. Je hebt keuze tussen verschillende soorten weegbruggen en weegschalen, wij bieden een weegoplossing aan voor elke sector. Weegbruggen, weegschalen, bunkerwegersafzakwegers, automatisering, checkwegers, … het is maar een greep uit ons ruime aanbod aan weegoplossingen voor de industrie.

Tevens onderhouden wij je weegschalen en weegbruggen, en zijn onze werknemers bevoegd om je weegschalen te keuren. Je kan dus ook na de realisatie blijven rekenen op onze service en onderhoud.

Onze weegoplossing realisaties op een rijtje

Bij Precia Molen zijn we bijzonder trots op de talrijke projecten die we reeds realiseerden. We hebben weegoplossingen in zowat elke sector gerealiseerd. Zo plaatsten we tal van weegbruggen in de transport- en bouwsector, we plaatsten weegschalen in de industriële sector en we plaatsten checkwegers en automatisering systemen in de retail sector. We plaatsten zelfs enkele spoorweegbruggen bij het spoor. Om je alvast een idee te geven van het resultaat van een aantal van onze projecten, vind je hier foto’s van die realisaties. Je kan niet alleen onze weegbrug realisaties bekijken, ook onze realisaties van weegschalen, afzakwegers, bunkerwegers, plateauwegers, enz. kan je bekijken.

Klik hieronder op één van onze producten om meer foto’s te bekijken.

 

Shared this article