Precia molenRealisatiesROC-weegbrug: betonnen weegbrug verdiept of bovengronds op te stellen

ROC-weegbrug: betonnen weegbrug verdiept of bovengronds op te stellen

Onze ROC-weegbrug is een unieke weegbrug. Deze weegbrug wordt opgebouwd uit modules van 7 m, 6 m en/of 4 m lengte en een breedte van 3 m. Deze weegbrug kan zowel verdiept als bovengronds opgesteld worden. De inbouwdiepte/opbouwhoogte is slechts 45 cm. Afwatering naar de riolering kan normaal gezien gravitair gebeuren.

De loadcells zijn toegankelijk via toegangsluiken.

Bij de installatie van je ROC-weegbrug kunnen we steeds de nodig weegsoftware Truckflow of Uniwin voorzien. Aanmeldzuilen, slagbomen, camera’s, RA-detectie, verkeerslichten en afstandsdisplays kunnen als optie aangeboden worden om zo een totaal geautomatiseerde installatie te verkrijgen.

Andere verdiepte weegschalen bij Precia Molen

Bij Precia Molen heb je de keuze uit verschillende soorten weegbruggen voor het wegen van voertuigen. Een eerste keuze die je moet maken is de keuze of je een verdiepte weegbrug wil of een bovengrondse weegbrug. Een verdiepte weegbrug is ideaal als er maar een beperkte vrije ruimte is op jouw terrein. Je hebt bij ons de keuze uit verschillende soorten verdiepte weegbruggen. Zo heb je de VS-125, een volledig betonnen weegbrug, inclusief prefab fundatiekuip, wordt de VS120 geplaatst in een diepe fundatiekuip en is de VS200 modulair opgebouwd. Wens je meer informatie over onze verschillende types weegbruggen om te weten te komen welke voor jou het best geschikt is? Aarzel dan niet en contacteer ons.

Onderhoud en keuring van weegbruggen

Precia Molen doet meer dan alleen het plaatsen van jouw weegbrug. Onze werknemers zijn ook bevoegd voor het uitvoeren van inspecties en het onderhouden van je weegbrug. Indien gewenst maken we een onderhoudscontract op, zodat je ook na de installatie steeds op onze service kan blijven rekenen. Meer weten? Contacteer ons!

De ROC-weegbrugrealisaties van Precia Molen

De ROC-weegbrug is dankzij zijn modulaire opbouw geschikt voor het wegen van zowel kleine als grotere voertuigen en vrachtwagens. Door de brede toepassingsmogelijkheden installeerden we deze weegbrug dan ook al bij heel wat klanten. Op onderstaande foto’s zie je alvast het resultaat van een aantal van die realisaties.

Shared this article