Bunkerwegers

Wegen van de inname en uitgifte van stromende bulkgoederen – toepassing in graansilo’s en dergelijke

Bunkerwegers zijn onmisbaar voor meervoudige toepassingen bij inname-, overslag- en afgiftewegingen van stortgoederen. Aangezien Precia-Molen heel wat ervaring heeft op het gebied van bulkbewegingen, vind je bij ons enkelekwalitatieve bunkerwegers die bovendien ook aan de ATEX norm voldoen.

VERSCHILLENDE SOORTEN BUNKERWEGERS

Bij Precia-Molen kan je terecht voor heel wat verschillende soorten bunkerwegers.

ABS-XL standaard bunkerwegers zijn bijvoorbeeld perfect voor het wegen van de inname en afgifte van vrij stromende bulkproducten. Dit type bunkerwegers zijn dan ook in vele graansilo’s over de hele wereld terug te vinden. De ABS-XL-SCS standaard bunkerweger is een speciale versie van de ABS-XL standaard bunkerweger en heeft twee sets krachtopnemers per hoek die continue de weegresultaten met elkaar vergelijken.

De ABS-XL Atex bunkerweger en de ABS-XL-SCS Atex bunkerweger zijn gelijkaardig aan de bovenvermelde types bunkerwegers, maar voldoen tevens aan de ATEX norm die sinds juli 2003 van kracht is voor gebruik op plaatsen waar stof ontploffingsgevaar kan zijn. Deze bunkerwegers werden getest door het Franse LCIE en worden geleverd met Atex certificaat.

BEKIJK ONZE BUNKERWEGERS OP FOTO

Hieronder vind je heel wat foto’s van onze gerealiseerde bunkerwegers, zodat je perfect weet waaraan je je kan verwachten als je een bunkerweger koopt bij Precia-Molen. Heb je nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

 

Shared this article