Precia molenOnze visie

Onze visie

Een creatieve geest, de drijvende kracht van het bedrijf

PRECIA-MOLEN is het verhaal van een uitzonderlijke man: Jean ESCHARAVIL. Hij richtte het bedrijf in 1951 op en wijdde zijn ziel en zaligheid, energie en ondernemersgeest aan de ontwikkeling van zijn jonge bedrijf PRECIA.

Dankzij Jean ESCHARAVIL en zijn team werden de fundamenten gelegd voor dit ‘succesverhaal’. De kwaliteit van onze expertise, ons voortdurende onderzoek, onze ontwikkeling en ons vermogen om aan de vereisten van onze klanten te voldoen, positioneert PRECIA-MOLEN als een wereldleider in de weegindustrie.

Vandaag de dag bouwen onze ontwerp-en engineeringteams nog steeds voort op meer dan 50 jaar lange expertise met behoud van de fundamentele PRECIA-MOLEN filosofie van ontwikkeling en stabiliteit, innovatie en betrouwbaarheid.

We luisteren naar de behoefte van onze klanten. Naarmate hun bedrijven zich ontwikkelen en de vereisten veranderen, ontwerpen en leveren we nieuwe producten om de uitdagingen aan te gaan, die aan ons worden voorgelegd. Deze zakelijke synergie willen we graag voortzetten en blijven verbeteren.

De Voorzitster, Anne-Marie ESCHARAVIL

 

Wegen, doseren, tellen, controleren

 

Van ontwerp tot aftersales, PRECIA-MOLEN biedt totale weegoplossingen voor alle industriële sectoren.

 

 

De groep bestaat uit drie divisies:

 

Precia-Molen SA, een productie- en verkoopdivisie, verantwoordelijk voor productontwerp, productie en verkoop van weegapparatuur.

Precia-Molen Service (PMS), een service divisie, verantwoordelijk voor de installatie van nieuwe apparatuur, aftersales service, onderhoud en kalibratie.

Precia-Molen, een internationale divisie met diverse dochterondernemingen wereldwijd verantwoordelijk voor verkoop, service en kalibratie in desbetreffende gebieden.

 

Download onze groepsbrochure

Shared this article