Precia molenRealisatiesPlateauwegers voor iedere industriële omgeving

Plateauwegers voor iedere industriële omgeving

Precia-Molen is de perfecte partner voor alles wat met wegen, doseren, tellen en controle te maken heeft. Dankzij jarenlange ervaring kunnen wij heel wat soorten weegschalen en weegsystemen aanbieden die ontworpen werden volgens de wensen en behoeften van het bedrijfsleven. Ook voor plateauwegers kan je bij ons terecht, want Precia-Molen heeft voor iedere industriële omgeving de perfect plateauweger.

VERSCHILLENDE SOORTEN PLATEAUWEGERS

Bij Precia-Molen kan je terecht voor heel wat verschillende soorten plateauwegers. De K-plateauweger werd bijvoorbeeld speciaal ontworpen voor industriële omgevingen waar strikte hygiënische voorschriften gelden. Deze K-serie is gemaakt uit composiet, en biedt daardoor de perfecte oplossing voor ruimtes waar vaak schoongemaakt wordt met antibacteriële middelen.

De R1 GM plateauweger is uitgerust met een single point krachtopnemer, waardoor deze plateauweger uitermate geschikt is voor nauwkeurige metingen. Ze kunnen zowel op de tafel, werkbank als vloer geïnstalleerd worden.

Als je een plateauweger nodig hebt voor intensief gebruik, kies je best voor de Jet’FP P plateauweger. Dit type plateauweger is voorzien van 4 krachtopnemers voor optimale betrouwbaarheid en nauwkeurigheid. De wieltjes onderaan, maken deze plateauweger bovendien gemakkelijk verplaatsbaar. Ook de R1 DL range plateauweger voor tafelinstallatie werd speciaal ontworpen voor intensief gebruik en is uitgerust met een single point krachtopnemer, waardoor betrouwbaarheid en nauwkeurigheid gegarandeerd is.

De R4 SB-S range extra lage plateauweger is ideaal voor het wegen van rollende ladingen, zoals palletgoederen en ladingen op wielen. Bovendien is ook deze plateauweger extra nauwkeurig en betrouwbaar.

De R4 range industriële plateauweger is ten slotte een stof en spuitwaterdichte plateauweger die voldoet aan de zware hygiënische eisen die er in voedingsindustrie, de chemische en pharmaceutische industrie, etc. gelden.

BEKIJK ONZE PLATEAUWEGERS OP FOTO

Hieronder vind je heel wat foto’s van onze gerealiseerde plateauwegers, zodat je perfect weet wat je van onze plateauwegers mag verwachten. Je krijgt tevens reeds een voorproefje van de verschillende types plateauwegers. Heb je nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Shared this article