Precia molenRealisatiesIndustriële weegschalen en plateauwegers voor iedere denkbare toepassing

Industriële weegschalen en plateauwegers voor iedere denkbare toepassing

Wil je wegen, tellen, doseren of controleren, Precia-Molen heeft ongetwijfeld de geschikte weegschaal voor jou in haar gamma.  Dankzij jarenlange ervaring kunnen wij heel wat soorten weegschalen en weegsystemen aanbieden, die ontworpen werden volgens de wensen en behoeften van het bedrijfsleven.

Een waaier aan mogelijkheden

Heb je een laboweegschaal nodig met hoge precisie of denk je eerder aan een plateauweger voor in het magazijn voor het wegen van palletten, Precia Molen kan je steeds een oplossing bieden.

Zoek je een weegschaal om nauwgezet kleurstoffen of smaakmakers toe te voegen of heb je een weegschaal met een hoge precisie nodig, dan vind je ongetwijfeld wat u zoekt in ons gamma laboweegschalen.

Voor plaatsen waar strikte hygiënische voorschriften gelden en waar vaak schoongemaakt wordt onder hoge druk en met antibacteriële middelen, zoals bv. in de voedingsindustrie, beschikken wij over inox weegschalen met een beschermingsklasse IP69K.

Onze weegschalen type R1 met een weegvermogen tot 300kg zijn uitgerust met 1 centrale krachtopnemer, dat zorgt voor een optimale betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van je weging.  Ze kunnen zowel op de tafel, de werkbank als op de vloer geplaatst worden.

Voor de zwaardere weegtoepassingen (van 300kg tot 6000kg) kies je voor onze vloerweegschalen type R4 of palletwegers type Jet’FP P.  Deze zijn verkrijgbaar in geschilderd staal of inox en zijn schokbestendig en beschermd tegen overlast.

Ideaal voor het wegen van rollende ladingen, zoals karretjes of containers op wielen, is .de extra lage plateauweger type R4 SB voorzien van een op- en afritje.

Verder vind je bij ons ook plateauwegers op maat of die specifiek zijn voor een bepaalde sector, zoals kraanhaakwegers, hangsporen, wegende palletwagens, … .  Wij denken samen met je mee en zorgen voor een oplossing op maat.

Onderhoud, keuring en herijk van onze weegschalen en plateauwegers

Precia Molen doet meer dan alleen het leveren en in bedrijf nemen van je weegschaal. Wij zijn geaccrediteerd en mogen in eigen beheer weegschalen en plateauwegers initieel keuren en herijken.  Ook het onderhoud van je weegapparatuur, ongeacht het merk, kan door onze service engineers uitgevoerd worden.

Indien gewenst maken we een onderhoudscontract op, zodat je ook na de installatie steeds op onze service kan blijven rekenen.  Meer weten?  Contacteer ons.

Bekijk de foto’s van onze realisaties

Graag tonen we je enkele foto’s van onze gerealiseerde projecten bij tal van onze klanten en in tal van verschillende sectoren.

 

Shared this article