Precia molenRealisatiesVS-200-weegbrug: modulaire weegbrug verdiept of bovengronds op te stellen

VS-200-weegbrug: modulaire weegbrug verdiept of bovengronds op te stellen

Onze VS-200 weegbrug is een unieke weegbrug. Deze weegbrug is namelijk modulair ontworpen.  Het weegdek wordt opgebouwd uit modules van 6m of 4m lengte en een breedte van 3m of 3,5m. Deze weegbrug kan zowel verdiept als bovengronds opgesteld worden.  De inbouwdiepte/opbouwhoogte is slechts 45cm.  Afwatering naar de riolering kan normaal gezien gravitair gebeuren.
De loadcells zijn toegankelijk via toegangsluiken tussen de betonnen modules.
Voor het wegen van extra brede voertuigen is deze weegbrug uiterst geschikt.
Bij de installatie van je VS-200 weegbrug kunnen we steeds de nodigde weegsoftware Truckflow of Uniwin voorzien. Aanmeldzuilen, slagbomen, camera’s, RA-detectie, verkeerslichten en afstandsdisplays kunnen als optie aangeboden worden om zo een volledig geautomatiseerde installatie te verkrijgen

ANDERE VERDIEPTE WEEGSCHALEN BIJ PRECIA MOLEN

Bij Precia Molen heb je de keuze uit verschillende soorten weegbruggen voor het wegen van voertuigen. Een eerste keuze die je moet maken is de keuze of je een verdiepte weegbrug wil of een bovengrondse weegbrug. Een verdiepte weegbrug is ideaal als er maar een beperkte vrije ruimte is op uw terrein. Je hebt bij ons de keuze uit verschillende soorten verdiepte weegbruggen. Zo heeft de VS-125 een volledig betonnen weegbrug, inclusief prefab fundatiekuip, wordt de VS120 geplaatst in een diepe fundatiekuip en is de ROC modulair opgebouwd. Wens je meer informatie over onze verschillende types weegbruggen om te weten te komen welke voor jou het best geschikt is? Aarzel dan niet en contacteer ons.

ONDERHOUD EN KEURING VAN WEEGBRUGGEN

Precia Molen doet meer dan alleen het plaatsen van uw weegbrug. Onze werknemers zijn ook bevoegd voor het uitvoeren van inspecties, en het onderhouden van je weegbrug. Indien gewenst maken we een onderhoudscontract op, zodat je ook na de installatie steeds op onze service kan blijven rekenen. Meer weten? Contacteer ons!

DE VS-200 WEEGBRUG REALISATIES VAN PRECIA MOLEN

De VS-200 weegbrug is dankzij zijn modulaire opbouw geschikt voor het wegen van zowel kleine als grotere voertuigen en vrachtwagens. Door de brede toepassingsmogelijkheden installeerden we deze weegbrug dan ook al bij tal van onze klanten. Met onderstaande foto’s zie je alvast het resultaat van een aantal van die realisaties..

Shared this article