Precia molenAFZAK- BIGBAG- en OCTABIN installaties

AFZAK- BIGBAG- en OCTABIN installaties

Indien u op zoek bent naar een afvulinstallatie voor het afvullen van verschillende poeders, granulaten of voedingsproducten dan kan Precia Molen u een standaard afvulinstallatie aanleveren ofwel kunnen wij voor u een betrouwbare afzakinstallaties op maat ontwikkelen rekening houdende met de omgevingsbeperkingen die er zijn en het beschikbare budget. Met deze gepersonaliseerde oplossing die wij voor u op maat ontwikkelen met tal van toepassingen voor het verpakken van al uw producten in openmond-, ventielzakken of bigbags kunnen wij uw verpakkingsactiviteiten op een snelle en efficiënte manier volledig automatisch of semi-automatisch laten verlopen.

AFZAKINSTALLATIES VOOR OPENMOND- EN VENTIELZAKKEN Artikel

Het doseren van het product in de zakken kan dankzij onze Precia Molen weegsturing Type I410 d.m.v. een schuifklep gravimetrisch, een doseerband of door een doseerschroef. Dankzij de ovale dubbelwandige vulmond kunnen zakken van verschillende afmetingen stofdicht worden afgesloten waardoor er geen productverlies ontstaat rond de afzakinstallatie. Het sluiten van de zakken kan men doen door ofwel te sealen ofwel te stikken, bij het stikken kan optioneel de zak ook eerst worden omgeplooid indien nodig. Afhankelijk van de klant specifieke situatie kan de zak handmatig worden afgenomen of wordt de zak automatisch uitgeworpen en in de juiste richting neergeduwd door een 90°-pusher zodat de zak handmatig of automatisch kan worden gestapeld op de pallet. Alle door ons geleverde afvulinstallaties kunnen door onze eigen mensen Metrologisch worden gekeurd voor het gebruik in commercieel verkeer!

Bigbag- en Octabin-afvulinstallaties Artikel

Ook de door ons geleverde Bigbag- en Octabin-afvulinstallaties worden voorzien van een Precia Molen weegsturing Type I410 die de doseringscyclus kunnen aansturen d.m.v. een schuifklep gravimetrisch, een doseerband of een doseerschroef bij zowel een Brutoweger als Nettoweger.
Shared this article