Precia molenRealisatiesWeegbrug automatisatie en toegangscontrole

Weegbrug automatisatie en toegangscontrole

Weegbrug automatisering met computer software UniWin

Wegen is vaak een onderdeel van een geautomatiseerd productieproces. Daarom kan je bij Precia-Molen handige softwarepakken verkrijgen die zorgen voor een automatisering van weegbruggen waardoor de weegbrug via een PC bediend kan worden en weeggegevens meteen op je scherm verschijnen.

 

AUTOMATISERING VAN WEEGBRUGGEN MET UNIWIN

Dankzij UniWin, een zeer geavanceerd, universeel systeem voor dataverwerking, kunnen weegbruggen automatisch bediend worden via de PC en verschijnen weeggegevens rechtstreeks op het computerscherm. Dat is mogelijk omdat UniWin in verbinding staat met aanverwante weegbrug apparatuur, zoals stoplichten, detectielussen, intercoms, badgereaders, camera’s, etc. Met UniWin kan je daardoor bijvoorbeeld voertuigen op het bedrijfsterrein te registreren en kan bijna elke weegtoepassing automatisch gerealiseerd worden.

 

AUTOMATISEREN VAN VERSCHILLENDE WEEGTOEPASSINGEN

UniWin wordt niet enkel gebruikt voor de automatisering van weegbruggen, maar wordt tevens gehanteerd voor deautomatisering van heel wat andere weegtoepassingen, zoals bijvoorbeeld asfaltproductie, betonproductie, afvalverwerking, recyclage, in de voedingsmiddelenindustrie en voor logistieke toepassingen.

BEKIJK ONZE AUTOMATISERING VAN WEEGBRUGGEN EN ANDERE WEEGTOEPASSINGEN

Op onderstaande foto’s tonen we graag enkele voorbeelden van onze automatiseringsprocessen zodat je een duidelijk idee hebt hoe de automatisering van weegbruggen en andere weegtoepassingen in z’n werk gaat. Heb je nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Shared this article