Precia molenRealisatiesWeegoplossingen voor zware toepassingen

Weegoplossingen voor zware toepassingen

Precia-Molen is de perfecte partner voor alles wat met wegen, doseren, tellen en controle te maken heeft. Dankzij jarenlange ervaring kunnen wij een uitgebreid productengamma voorstellen, gaande van nauwkeurige en betrouwbare weegschalen over plateauwegers, weegbruggen en band– en doseerwegers tot de UniWin weegbrugsoftware, om weegprocessen te automatiseren. Ook wat betreft zware toepassingen beschikt Precia-Molen over enkele Heavy Specials tot 200T.

KRAANHAAKWEGER VOOR ZWARE TOEPASSINGEN

In ons gamme producten voor zware toepassingen, hebben we onder meer de MCW-HD kraanhaakweger beschikbaar die uitgerust is met een groot, rood LCD scherm en robuuste behuizing. Bovenaan is een harpsluiting aanwezig en beneden een lasthaak. Via een afstandsbediening is controle van op afstand mogelijk en de oplaadbare accu gaat tot 80 werkuren mee.

BOVENGRONDSE WEEGBRUGGEN UIT BETON VOOR ZWARE TOEPASSINGEN

De betonnen bovengrondse weegbruggen van Precia-Molen zijn uitermate geschikt voor zware toepassingen. Met de betonnen weegbrug kunnen extreem zware ladingen zonder probleem gewogen worden. Ook ladingen met grote capaciteit vormen geen obstakel voor onze weegbruggen.

FOTO’ VAN WEEGOPLOSSINGEN VOOR ZWARE TOEPASSINGEN

Op onderstaande foto’s zijn enkele realisaties te zien van onze weegoplossingen voor zware toepassingen. Zoals je kan zien, vormen zware toepassingen geen enkel probleem voor Precia-Molen! Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Shared this article