Precia molenRealisatiesVS-125 weegbrug: verdiept opgestelde volledig prefab betonnen weegbrug

VS-125 weegbrug: verdiept opgestelde volledig prefab betonnen weegbrug

De VS-125-weegbrug wordt volledig prefab aangeleverd, inclusief de betonnen fundatiekuip.  Deze weegbrug is volledig recupereerbaar. Zowel het weegdek als de fundatiekuip kunnen opnieuw gebruikt worden bij eventuele verplaatsing. Het weegdek kan tot 36 meter lang zijn, wat het uitermate geschikt maakt voor het wegen van lange voertuigen zoals Supertrucks. Bij de installatie van je VS-125-weegbrug kunnen we altijd de nodige weegsoftware (Truckflow of Uniwin) voorzien. Aanmeldzuilen, slagbomen, camera’s, RA-detectie, verkeerslichten en afstandsdisplays bieden we als optie aan om zo een volledig geautomatiseerde installatie te verkrijgen.

Andere verdiepte weegschalen bij Precia Molen

Bij Precia Molen heb je de keuze uit verschillende soorten weegbruggen voor het wegen van voertuigen. Een eerste keuze die je moet maken is of je een verdiepte weegbrug wil of een bovengrondse weegbrug. Een verdiepte weegbrug is ideaal als er maar een beperkte vrije ruimte is op jouw terrein. Je hebt bij ons de keuze uit verschillende soorten verdiepte weegbruggen. Zo heeft de VS-120 een diepere, makkelijk toegankelijke fundatiekuip en zijn de ROC en de VS-200 modulair opgebouwd. Wens je meer informatie over onze verschillende types weegbruggen om te weten te komen welke voor jou het best geschikt is? Aarzel dan niet en contacteer ons.

Onderhoud en keuring van weegbruggen

Precia Molen doet meer dan alleen het plaatsen van jouw weegbrug. Onze werknemers zijn ook bevoegd voor het uitvoeren van inspecties en het onderhouden van je weegbrug. Indien gewenst maken we een onderhoudscontract op, zodat je ook na de installatie steeds op onze service kan blijven rekenen. Meer weten? Contacteer ons!

VS-125-weegbrugrealisaties

Foto’s zeggen meer dan duizend woorden. Daarom tonen we je hier enkele foto’s van het type VS-125 weegbruggen die wij reeds plaatsten. Deze weegbrug is geschikt voor het wegen van voertuigen en vrachtwagens tot 60 ton, en ze wordt meestal als vaste weegbrug geplaatst.

Shared this article