Precia molenRealisatiesWeegbrug VS 550: bovengrondse staal-betonnen weegbrug

Weegbrug VS 550: bovengrondse staal-betonnen weegbrug

De VS-550 is een bovengrondse, modulaire weegbrug. Bovendien vereist de VS-550 weegbrug geen speciale fundatie, zodat de weegbrug ook op een bestaande betonnen weg kan worden geplaatst.

De VS-550 wordt opgebouwd uit elementen van 3 x 3m . Elk element bestaat uit een stalen frame volgestort met gewapend beton van hoge kwaliteit. Opritten van 2,5m. worden voorzien.  De weegbrug is slechts 20 cm hoog.

Bij de installatie van je VS-550-weegbrug kunnen we atijd de nodigde weegsoftware Truckflow of Uniwin voorzien.  Aanmeldzuilen, slagbomen, camera’s, RA-detectie, verkeerslichten en afstandsdisplays bieden we aan als optie om zo een totaal geautomatiseerde installatie te verkrijgen

De voordelen van de VS-550-weegbrug

De VS-550-weegbrug is een bovengrondse weegbrug die gemakkelijk te monteren en te verplaatsen is. De weegbrug wordt met één vrachtwagen geleverd en kan met een zware heftruck geplaatst worden op een stabiele betonnen vloerplaat. Als de weegbrug op asfalt of in de volle grond geïnstalleerd moet worden, kunnen we stalen rijplaten of stelcondallen voorzien.

Bovengrondse weegbruggen bij Precia Molen

Bij Precia Molen plaatsen we zowel bovengrondse als verdiepte weegbruggen. Het voordeel van een bovengrondse weegbrug is dat deze makkelijk te onderhouden zijn. Geen vuilophopingen in een fundatiekuip, geen probleem met waterafvoer.  Bovendien zijn deze weegbruggen makkelijker te verplaatsen. Tevens zijn deze weegbruggen makkelijker te verplaatsen . Wil je meer weten over der verschillende types weegbruggen en andere weegoplossingen van Precia Molen? Contacteer ons

Onderhoud en keuring van weegbruggen

Precia Molen doet meer dan alleen het plaatsen van uw weegbrug. Onze werknemers zijn ook allemaal bevoegd voor het uitvoeren van inspecties, en het onderhouden van je weegbrug. Indien gewenst maken we een onderhoudscontract op, zodat je ook na de installatie steeds op onze service kan blijven rekenen. Meer weten? Contacteer ons!

Voorbeelden van de VS-550-weegbrug

Op onderstaande foto’s tonen we graag enkele voorbeelden van de VS-550 mobiele weegbrug, waarop duidelijk te zien is hoe Precia Molen elke weegbrug met zorg installeert. Na de installatie kun je trouwens blijven rekenen op onze service voor het keuren, onderhouden en herstellen van je weegbrug!

Shared this article