Precia molenInspectie, herijk en CE keuring van uw weegapparatuur

Inspectie, herijk en CE keuring van uw weegapparatuur

Een periodieke inspectie, ook herijk genoemd, is noodzakelijk om de betrouwbaarheid van uw meetinstrument te waarborgen.

Betrouwbaar meten was destijds immers de belangrijkste motivatie voor aanschaf van uw weegapparatuur.  Precia-Molen is sinds 1999 geaccrediteerd om herijken en CE-keuringen in eigen beheer uit te voeren.

Onze Inspection Engineers zijn bevoegd om inspecties/herijken/CE-keuringen uit te voeren van niet-automatische weegwerktuigen (weegbruggen, weegschalen, ..).

Zij mogen ook herijken uitvoeren van automatische doseerweegwerktuigen (afzakinstallaties, big-bagwegers) en discontinue totalisatoren (bunkerwegers, maalderijwegers). Inspecties van beton- en/of asfaltcentrales vallen ook binnen onze scope.

Precia Molen beschikt hiervoor over 2 all-in combinaties (vrachtwagens, heftruck, last en ijkgewichten) zodat u als klant voor niets hoeft te zorgen.

Het resultaat van de ijking wordt door ons ingegeven in de database E-Metro van de Metrologische Dienst zodat u wettelijk in orde blijft.

Shared this article