Precia molenRealisatiesAfzak- big-bag en octabin installaties

Afzak- big-bag en octabin installaties

Nauwkeurig afwegen van bulk en verpakken in big bags

Afzakwegers en afvulmachines zijn ideaal om verschillende goederen en vloeistoffen exact af te vullen en af te wegen.Big bag wegers en big bag vullers zijn dan weer perfect om grote big bags precies te wegen en te vullen.

AFZAKWEGERS EN AFVULMACHINES VAN PRECIA-MOLEN

Afvulmachines en afzakwegers worden gebruikt voor het exact afvullen van stromend schutgoed en vloeistoffen.Je vindt ze bijvoorbeeld terug in graan-, suiker- rijst- en kunstmestsilo’s, fabrieken en in andere industriesectoren.

Bij Precia-Molen zijn er verschillende types afvulmachines en afzakwegers beschikbaar met diverse toevoersystemen en standaard capaciteiten. Je vindt bij ons bruto afzakwegers en ook handige netto afzakwegers. De netto afzakweger met vulklep dosering is bijvoorbeeld uiterst geschikt voor grof vulling, fijn vulling en droge granulaten. De netto afzakweger met vulschroef dosering is dan weer geschikt voor producten met slechte stroom eigenschappen, terwijl de netto afzakweger met vulband dosering ideaal is voor producten met variabele stroom eigenschappen.

BIG BAG WEGERS EN BIG BAG VULLERS VAN PRECIA-MOLEN

Big bags wegen en vullen wordt kinderspel met de big bag wegers en big bag vullers van Precia-Molen. De bigbag weger is als extern weegsysteem geschikt voor een productie van 150 bigbags per uur. Bij Precia-Molen hebben we trouwens verschillende types big bag wegers, zodat iedereen met grote of kleine ruimte bij ons de ideale big bag weger vindt!

Bovendien kan je bij Precia-Molen eveneens terecht voor een geïntegreerd big bag weegsteem met big bag vuller. Je vindt bij ons big bag wegers met geïntegreerde big bag vuller die tot 35 big bags per uur kunnen vullen.

BEKIJK ONZE AFZAKWEGERS EN BIG BAG WEGERS

Op onderstaande foto’s tonen we graag enkele voorbeelden van onze afzakwegers en big bag wegers, zodat je een duidelijk idee hebt wat je van Precia-Molen mag verwachten. Heb je nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Shared this article