Precia molenRealisatiesAfzak- big-bag en octabin installaties

Afzak- big-bag en octabin installaties

Indien u op zoek bent naar een afvulinstallatie voor het afvullen van masterbatches plastic granulaat, chemische poeders, meel, suiker, zaden, rijst, bakkerijproducten, meststoffen, pellets of dierenvoeders dan kunnen wij u hiervoor betrouwbare afzakinstallaties zelfs op maat ontwikkelen met tal van toepassingen voor het snel en efficiënt verpakken uw producten in openmond-, ventielzakken of bigbags. Met de machines die wij voor u op maat ontwikkelen, kunnen wij steeds een pasklare gepersonaliseerde oplossing voor uw verpakkingsflow voorzien met een hoge rendabiliteit van de kost voor uw verpakkingsactiviteiten

AFZAKINSTALLATIES VOOR OPENMOND- EN VENTIELZAKKEN

Het verpakken van plastic-, papier-, polyethyleen- of polypropyleenzakken in openmondzakken of ventielzakken kan Precia Molen aanbieden in een semi-automatische of vol-automatische uitvoering. In beide toepassingen worden de zakken op een snelle en efficiënte manier volledig automatisch afgevuld, gewogen, geschud en afgesloten.

BIG BAG- EN OCTABIN-AFVULINSTALLATIES

Dankzij de modulaire opbouw bij onze Bigbag-afvulstations, zijn alle mogelijke opties beschikbaar om de installatie volgens de noden van de klant samen te stellen zodat het productieproces van de klant op de meest optimale manier kan verlopen.

Onze stations om Bigbags af te vullen, zijn beschikbaar als ‘stand alone’-unit maar kunnen ook in lijn worden geplaatst met rollenbanen voor een automatische aan- en afvoer van pallets.

BEKIJK ONZE AFZAK- EN BIG BAG AFVULINSTALLATIES

Op onderstaande foto’s tonen we graag enkele voorbeelden van onze installaties. Heb je nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

 

Shared this article