Precia molenService en support

Service en support

Precia Molen Service

Alle kennis, ervaring en middelen die we tot onze beschikking hebben, gebruiken we om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en uw apparatuur in optimale conditie te houden.

De basis van het PRECIA-MOLEN serviceprogramma wordt gevormd door een goede On Call Service die tegen een gunstige prijs/kwaliteit verhouding aangeboden wordt. Indien uw bedrijfssituatie echter meer verlangt kunnen wij aan uw specifieke wensen voldoen met een serviceprogramma op maat. Samen met u wordt de gewenste situatie besproken zodat PRECIA-MOLEN daaraan de juiste invulling kan geven.

Overeenkomstig de afspraken wordt een Service Overeenkomst opgesteld. Dezelfde service verlenen wij u ook graag voor weeginstallaties van andere fabrikanten.

Ombouw en herstellingen van weegschalen en weegbruggen

Ombouw van verouderde weegapparatuur

Ondanks onderhoud en reparaties veroudert uw weegapparatuur en zal deze na verloop van tijd niet meer aan de vereisten voldoen dan wel passen binnen uw bedrijfssituaties.
Bij Precia Molen kan u terecht voor nieuwe weegapparatuur voor zowel het huren van bijvoorbeeld een weegbrug als het kopen van precisie weegschalen. Maar soms is het voordeliger en eenvoudiger om de bestaande weegapparatuur te moderniseren, neem contact met ons op voor meer informatie in functie van uw persoonlijke situatie.

 

Weegbruggen te huur

Wilt u blijven wegen tijdens werkzaamheden aan uw bestaande weegbrug, dan kunnen we u een huurweegbrug (VS400) ter beschikking stellen.  Steeds 6 weegbruggen in ons huurgamma.

Contacteer ons 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Herstellingen van weegapparatuur

Voor reparaties aan uw weegapparatuur kunt u zich vervoegen bij onze serviceafdeling.
Zij zullen alles in het werk stellen om u zo snel mogelijk een oplossing te bieden.

Meer informatie nodig over het herstellen, het ombouwen of de aankoop van weegapparatuur?

Hebt u nog verdere vragen? Dan kan u steeds ons contactformulier invullen. Voor telefonisch contact of een persoonlijk bezoek vindt u onze contactgegevens hieronder:

Molen Belgium NV
Hemelrijken 13
2890 Puurs – Sint-Amands
Tel. +32 (0)3/886.00.84
Fax. +32 (0)3/886.05.14

Email: webrequest@preciamolen.be

Shared this article