ATEX-producten - betrouwbaar en veilig

Bij Precia Molen vindt u een uitgebreid aanbod ATEX-weegproducten. De volgdisplays en weegindicatoren zijn uiterst nauwkeurig en dus ideaal voor industriële weegprocessen. De ATEX-producten zijn ook geschikt voor ruimtes met explosiegevaar. Precia Molen is geautoriseerd om een ATEX-keuring uit te voeren en de industriële weegapparaten conform de ATEX-norm te certificeren.

ATEX-weegschaal met handige functies

ATEX-producten zijn eenvoudig te besturen. Dankzij hun verschillende handige functies kunnen de volgdisplays en weegindicatoren gemakkelijk geïntegreerd worden in uw industrieel proces.

Neem contact met ons op en laat ons weten aan welke voorwaarden uw ATEX-weegschaal moet voldoen en wij vinden voor u het meest geschikte product.

Volgdisplay D 200 Ex Zone 0-20 Artikel

Precia Molen beschikt over een ruim aanbod volgdisplays voor zowel binnen- als buitenopstelling, gewichtsaanwijzing of teksten, standaardtoepassingen of toepassing in een omgeving met explosiegevaar zone 20,21,22 (stof) en zone 1,2 (gas). Afhankelijk van het type kunnen met de volgdisplay zelfs een aantal basisfuncties van het aangesloten weegsysteem worden bediend.
Shared this article