Precia molenRealisatiesCheckwegers en etiketteerinstallaties

Checkwegers en etiketteerinstallaties

Controle van ontbrekende goederen + voorzien van etiket

Precia-Molen is de perfecte partner voor alles wat met wegen, doseren, tellen en controle te maken heeft. Dankzij jarenlange ervaring kunnen wij heel wat soorten weegschalen en weegsystemen aanbieden die ontworpen werden volgens de wensen en behoeften van het bedrijfsleven. Ook voor kwalitatieve checkwegers en etiketteerinstallaties,kan je bij Precia-Molen terecht

CHECKWEGERS VOOR CONTROLE EN GEWICHTBEHEERSING

Checkwegers worden vaak ingezet om producten te controleren op missing items en kunnen tevens gebruikt worden voor gewichtbeheersing. Deze controlewegers maken dan ook deel uit van diverse logistieke processen en specifieke productieprocessen voor het wegen en sorteren van onbewerkte of verpakte producten.

De checkwegers van Precia-Molen zijn bovendien speciaal ontworpen voor diverse toepassingen in verschillende industrieën. Ze zijn geschikt om allerhande producten af te wegen uit heel wat uiteenlopende ondernemingen.

ETIKETTEERINSTALLATIES VOOR EEN PERFECTE ETIKETOPMAAK

De etiketteermachines van Precia-Molen hebben een uitgebreide etiketopmaak die lokaal op de machine of elders in het netwerk beheerd kan worden. Deze etiketteerinstallaties kunnen overigens uitgevoerd worden met diverse boven- en onderprinters.

Onze etiketteerinstallaties zijn gebouwd in een robuuste RVS constructie, voorzien van een praktisch bedieningsscherm en één of meerdere intelligente printers. Deze etiketteermachines zijn bovendien beschikbaar in diverse gewichtsuitvoeringen en kunnen snelheden halen tot 160 stuks per minuut.

BEKIJK ONZE CHECKWEGERS OP FOTO

Hieronder vind je heel wat foto’s van onze gerealiseerde checkwegers en etiketteerinstallaties, zodat je perfect weet hoe ze eruit zien en waaraan je je kan verwachten.

Shared this article