Industriële weegschalen R4 Range

Van 300 kg tot 6000 kg, R4- platformweegschalen zijn speciaal ontworpen voor intensief gebruik en zijn uitgerust met 4 schuifbalkbelastingcell en voor optimale betrouwbaarheid en nauwkeurigheid. Ze kunnen op de grond worden gebruikt of in een put worden gemonteerd

De nieuwe infrastructuurtechnologie versterkt de mechanische sterkte terwijl het gewicht wordt verminderd in vergelijking met een conventionele structuur.

Het vereenvoudigde ontwerp van R4 maakt onderhoud en service mogelijk door één persoon of een instrument in of buiten de put (laadcellen zijn toegankelijk zonder het platform te verwijderen)

VLOERWEEGSCHAAL R4 LPW Artikel

Deze range industriële vloerweegschalen biedt een breed scala modellen. Het ontwerp van het frame en de load cells is volledig roestvrijstaal (RSV 304), ruwheidswaarde 0,8 µm. Hierdoor voldoet deze vloerweegschaal aan alle hygiëne eisen volgens de EHEDG norm.

Low profile load receptor R4 SB is speciaal ontworpen voor het wegen van alle soorten rollende belastingen en zijn uitgerust met vier buigbare loadcellen voor optimale betrouwbaarheid en precisie.

De R4 SB heeft een breed scala aan capaciteiten, van 300 kg tot 2000 kg, beschikbaar met twee doorgangsbreedtes van 800 en 1250 mm.

Platforms in het R4 SB-assortiment kunnen worden gebruikt in combinatie met veel indicatoren in het PRECIA MOLEN assortiment voor commercieel of niet- commercieel gebruik ( 3000 e).

Capaciteiten: 300kg, 600kg, 1500kg en 2000kg.

DocumentatieContact us
load receptor R4SB
Shared this article