Precia molenAutomatische bunkerwegersAutomatische bunkerwegers

Automatische bunkerwegers

Dankzij onze ervaring op het gebied van vrijstromende bulkproducten hebben wij automatische bunkerweegschalen kunnen ontwikkelen met een capaciteit variërend van 10 tot 4000 m³/h voor het wegen van graan, suiker, meststoffen, fosfaten en vele andere granulaire bulkderivaten en zijn zowel in standaard uitvoering als explosieveilige versie beschikbaar.

Onze bunkerwegers zijn CE-gecertificeerd om te voldoen aan de huidige eisen van de machinestandaard en kunnen voorzien worden van een metrologische keuring voor gebruik in commercieel verkeer.

Precia Molen assortiment biedt ABS bunkerwegers met 2, 3 of 4 elektronische load cells die ronde, vierkante of rechthoekige hoppers wegen. De bunkerwegers zijn gemaakt van gecoate of roestvrijstalen platen, afgewerkt met kunststof of keramische antislijtplaten.

Het ABS-X gamma is voorzien voor het wegen van lagere capaciteiten en is een bunkerweger die uit 1 compacte module is opgebouwd om in beperkte ruimtes te kunnen worden geïntegreerd.

Het ABS-XL gamma is dan weer een bunkerweger voor de hogere capaciteiten die uit drie delen is opgebouwd en ook volledig in inox kan worden geproduceerd.

HET UNIEKE SCS-CONTROLESYSTEEM

Het internationaal gepatenteerde SCS® systeem, waarbij de bunkerweger is uitgevoerd met twee onafhankelijke weegsystemen, controleert de nauwkeurigheid van de bruto- en tarraweging van elke charge. Overschrijdt het verschil tussen de weegresultaten van de twee afzonderlijke systemen een vooraf ingestelde tolerantie, dan wordt de automatische werking van de bunkerweger onderbroken.

Doorstroomweger Type ABS-X Artikel

De automatische bunkerweger ABS-X is ontworpen voor procesweging van droge granulaire ‘free-flowing’ producten zoals tarwe, maïs, rijst, enz. met een capaciteitsrange van 10 tot 300 m³/h, er is zeker een ABS uit de X-serie die past bij de behoefte van uw proces. Alle ABS-X modellen bestaan ook in een EX-versie voor explosiegevaarlijke zones met gecertificeerde componenten en een specifieke nationale goedkeuring. Vanwege zijn hoge capaciteit kan de ABS-X ook gebruikt worden voor beladingsdoeleinden, alle modellen zijn beschikbaar voor gebruik in commercieel verkeer met NTEP goedkeuring en OIML certificering (klasse 0.2)
doorstroomweger

Doorstroomweger Type ABS-XL Artikel

De automatische bunkerweger ABS-XL/HF is ontworpen voor het wegen van droge productstromen met goede vloeibaarheidseigenschappen (zoals granen en meststoffen) en met een hoog debiet, de capaciteitsrange ligt tussen de 200 en 4000 m³/h. De ABS XL & HF zijn bijzonder geschikt voor het laden en lossen in graanelevatoren om de in- en out-bound te beheren van schip / trein / vrachtwagen. Alle ABS-XL modellen bestaan ook in een EX-versie voor explosiegevaarlijke zones met gecertificeerde componenten en een specifieke nationale goedkeuring. Vanwege zijn hoge capaciteit wordt de ABS-XL / HF vooral gebruikt voor beladingsdoeleinden in commercieel verkeer waardoor alle modellen beschikbaar zijn met NTEP goedkeuring en OIML certificering (klasse 0.2)
Doorstroomweger Type ABS-XL
Shared this article