Precia molenIndustriële weegschalenPrecia AccesKraanweegschalen en pallet trucks

Kraanweegschalen en pallet trucks

Het wegen van pallets of containers tijdens handling is een onmiddellijk voordeel van de wegende palletwagen. Controles van goederen tijdens ontvangst, verzending of inventaris worden vergemakkelijkt en geminimaliseerd om uw werk gemakkelijker te maken. De wegende palletwagen met 4 sensoren is ideaal voor het wegen van Europese pallets. De TPN-B Access is ontworpen voor intensief en industrieel gebruik.

Functies

  • Tarra, bruto, netto
  • Eenvoudige wegen
  • Sommatie
  • Automatische uitschakeling wanneer niet gebruikt
Contact us
Access weighing pallet truck TPN-B

De kraanhaakweger CP-B Access is gebruiksvriendelijk en compact en kan snel en gemakkelijk in gebruik worden genomen. Het is voorzien van een configureerbare infrarood afstandsbediening en is beschermd tegen schokken en overbelasting (veiligheidsfactor: K = 5).

Functies: Wegen met sommatie, Geheugen maximale waarde, Aan / Uit, Onderhoud gewichtsweergave, Automatische tarra, Nul stellen.

Contact us
Access Crane scale CP-B

De R4 Access palletwegers zijn speciaal ontworpen voor het wegen van pallets en zijn uitgerust met 4 shear beam load cells voor optimale betrouwbaarheid en precisie. De R4 Access palletwegers zijn verkrijgbaar in twee versies:

  • R4F PP: stalen frame (hamerslag verf) met vernikkelde load cells, beschermingsklasse IP 54.
  • R4F PP-S: Frame en load cells van RVS, beschermingsklasse IP 65.
Contact us

Het assortiment CS kraanhaakwegers biedt eenvoudig te gebruiken producten met een lage dimensie (voor intern gebruik). Ze worden gemakkelijk en snel in gebruik genomen.

De modellen 60 kg en 150 kg zijn uitgerust met een infrarood afstandsbediening met een maximale afstand van 15 m.

Contact us
Access crane scale CS
Shared this article