C5 Industriële weegschalen

Uw behoeften: eenvoudig wegen, tellen, dieren wegen, “hold” -functie. Van 3kg tot 3000kg.

De serie C5-R industriële weegschalen is ontworpen om tegemoet te komen aan de wensen en eisen voor eenvoudige weegtoepassingen. Eenvoud in gebruik en installatie staan voorop. Alle functies van de i5-indicator zijn beschikbaar. Meer informatie over de i5-indicator.

De C5R1-DL industriële plateauweegschaal is geconstrueerd van warm verzinkt, dichromaat zacht staal met epoxy coating (beschermingsklasse IP 54). De dekplaat is vervaardigd van RVS, type 304 L.

Deze platformweegschaal is tevens verkrijgbaar in een volledig roestvrijstalen versie, met roestvrijstalen load cell (IP 67).

Weegvermogen: 3 kg, 6 kg en 15 kg.

Contact us
Complete scale C5R1DL

De C5R1-A industriële weegschaal biedt de belangrijkste weegtoepassingen met eenvoudige ergonomie. Dankzij het modulaire ontwerp kan deze gemakkelijk overal toegepast worden. De weegindicator kan, met of zonder kolom, worden bevestigd aan de weegschaal. Ook kan de indicator geplaatst worden op de werkbank of gemonteerd tegen de wand.

De plateauweegschaal is verkrijgbaar in een volledig roestvrijstalen versie, IP 65 beschermingsklasse om te voldoen aan de meest recente hygiëne- en reinigingsvereisten.

Weegvermogen: 3 kg, 6 kg, 15 kg, 30 kg, 60 kg, 150 kg en 300 kg

Contact us
ready to weigh C5R1A

De C5R1-GM industriële plateauweegschaal biedt de belangrijkste weegtoepassingen met eenvoudige ergonomie. Dankzij het modulaire ontwerp kan deze gemakkelijk overal toegepast worden. De weegindicator kan, met of zonder kolom, worden bevestigd aan de weegschaal. Ook kan de indicator geplaatst worden op de werkbank of gemonteerd tegen de wand.

De industriële weegschaal is beschikbaar in volledig RVS, beschermingsklasse IP 66, om te voldoen aan de meest recente hygiëne- en reinigingsvereisten.

Weegvermogen: 30 kg, 60 kg, 150 kg en 300 kg.

Contact us
ready to weigh C5R1

De C5R4V industriële vloerweegschaal is ontworpen om te voldoen aan de basiseisen van industriële omgevingen. De vloerweegschaal is uitgerust met 4 shearbeam load cells voor optimale betrouwbaarheid en nauwkeurigheid. Weegvermogen: 300 kg, 600 kg, 1500 kg en 3000 kg.

Beschikbaar in een volledig roestvrijstalen versie, IP65 beschermingsklasse, met weegvermogen van 300 kg, 600 kg en 1500 kg.

Contact us
ready to weigh C5R4V scale

WEEGSCHAAL Ci5 TP Artikel

Het plateau van composiet bevat een krachtopnemer met centraal steunpunt van aluminium, welke nauwkeurigheid combineert met betrouwbaarheid. Deze kan op een tafel of op de grond geplaatst worden en de display kan zowel op het platform bevestigd of verschoven worden.
Shared this article