Precia molenPRECIA MOLEN viert 70e verjaardag!

PRECIA MOLEN viert 70e verjaardag!

Share
1 september 2021

In 2021 viert PRECIA MOLEN haar 70e verjaardag.

70th anniversary PRECIA MOLEN

70 jaar innovatie

Van de weegindicator die aan uw toekomstige behoeften zal voldoen, tot de transitie naar een connected industrie, de teams van PRECIA MOLEN kijken al sinds de start van het avontuur naar de toekomst. Sinds 1951 hebben we in onze weegoplossingen nieuwe technologieën geïntegreerd en nieuwe productiemethoden toegepast. Tegenwoordig, in het tijdperk van Industrie 4.0, is PRECIA MOLEN één van de eerste fabrikanten die connected weegoplossingen en oplossingen voor datavalorisatie aanbiedt. Door middel van hardware- en software-innovaties bieden we u oplossingen die zijn aangepast aan uw bedrijf.

70 jaar wereldwijde expansie

PRECIA MOLEN is vertegenwoordigd op elk continent! Met 20 dochterondernemingen en 9 productiesites over de hele wereld kunnen we voldoen aan de behoeften van al onze klanten, waar ze zich ook bevinden. De kracht van deze expansie sinds de start in 1951, zit in de continuering van de spirit van Jean Escharavil’s werkplaats in Privas, én in de knowhow van onze internationale teams. De waarden van ons bedrijf, aandacht voor klantbehoeften, onderzoek en innovatie, zijn nog steeds onze dagelijkse drijfveren.

70 jaar ten dienste van onze klanten

We zijn toegewijd aan onze relaties met klanten en aan de service die verband houdt met de productie en verkoop van onze oplossingen. Onze verkoop- en technische teams in Frankrijk en in het buitenland, evenals ons ontwerpbureau, zullen u helpen bij de keuze en uitvoering van uw projecten, hun installatie, onderhoud en modernisering.

70 jaar teamwerk

Het leven van de PRECIA MOLEN Groep wordt onderbroken door internationale bijeenkomsten:

In deze tijd van gemaskerde remote meetings, hebben onze medewerkers over de hele wereld deze teamspirit en dit gevoel van uitwisseling kunnen behouden, waardoor de Groep zijn projecten heeft kunnen vermenigvuldigen.

Deze waarden zullen onze inspiratiebron blijven voor onze strategie om van PRECIA MOLEN een gecommitteerde speler te maken in de industrie van de toekomst.

 

 

 

Shared this article