Precia molenInvesteerders

Investeerders

OVER DE PRECIA MOLEN GROUP

PRECIA MOLEN ONTWERPT, FABBCRICEERT, VERKOOPT EN ONDERHOUDT INDUSTRIËLE EN COMMERCIËLE WEEGSYSTEMEN EN OPLOSSINGEN, ZOWEL STATISCHE ALS DYNAMISCHE WEEG- EN DOSERINGSSYSTEMEN. ONZE BELANGRIJKSTE KLANTEN ZIJN ZWARE INDUSTRIEËN (MIJNEN, STEENGROEVEN, STAALINDUSTRIE, MILIEU, RECYCLING…) EN LICHTE INDUSTRIEËN (VOEDINGSINDUSTRIE, CHEMISCHE INDUSTRIE EN LOGISTIEK…) EVENALS PUBLIEKE SECTOREN (POST, GEMEENTEN…).

VAN ONTWERP TOT AFTERSALES, PRECIA-MOLEN BIEDT TOTAAL WEEGOPLOSSINGEN VOOR ALLE INDUSTRIEËN EN WORDT VERTEGENWOORDIGD IN 42 LANDEN, MET 18 FILIALEN WERELDWIJD EN EEN GROOT NETWERK AGENTEN. PRECIA-MOLEN HEEFT 6 PRODUCTIEFACILITEITEN (FRANKRIJK, NEDERLAND, INDIA, HET VERENIGD KONINKRIJK EN MAROKKO) EN 2 WERKPLAATSEN (BRAZILIË, VERENIGDE STATEN). DE GROEP STREEFT EEN INTENSIEF ONDERZOEKS- EN INNOVATIEPROGRAMMA NA EN HEEFT INMIDDELS DE STATUS VERWORVEN VAN “INNOVATIEF BEDRIJF” DOOR DE OSEO (Franse Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling).

PRECIA MOLEN IS BEURSGENOTEERD AAN HET C-COMPARTIMENT VAN NYSE EURONEXT IN PARIJS

(CODE ISIN FR0000060832 – MNEMO: PREC).

Aandeelhouders

Het aandelenpakket van de Precia Molen groep is van oudsher gestructureerd rond de Escharavil-familie, voornamelijk via Group Escharavil, haar holdingmaatschappij.

Bestuur

Onze leden stimuleren zakelijke groei in het belang van het bedrijf en alle aandeelhouders, met inachtneming en controle van risico’s en de implementatie ervan op veilige wijze.

Lees meer over onze bestuursstructuur

Gereglementeerde informatie

Financiële rapportage aan verschillende aandeelhouders & Managementrapportage voor intern management van een organisatie.

Legale informatie

Klik voor meer informatie

Shared this article