Precia molenCemminerals kiest voor Precia Molen

Cemminerals kiest voor Precia Molen

Share
17 maart 2020

Cemminerals

Voor tal van services en oplossingen in hun toekomstige vestiging in de Gentse haven zal cementproducent Cemminerals een beroep doen op Precia Molen.

Cemminerals is een onafhankelijk familiaal bedrijf dat volledig in Belgische handen is. Het heeft een stevige historiek en ervaring in zowel de cement- als de betonsector. Zo kan het bedrijf als geen ander inspelen op de noden en behoeften van zijn klanten.

Nieuwe vestiging voor Cemminerals

Voor de bouw van zijn nieuwe vestiging in de Gentse haven gaat Cemminerals in zee met Precia Molen. Het bedrijf kiest voor onze oplossingen voor:

VS300-weegbrug

Vijf exemplaren van de VS300-weegbrug (27 meter op 3 meter). Zij zorgen voor ijkwaardige wegingen en geven op elk moment het gewicht door aan de automatische beladingsinstallatie.

aanmeldzuilen

In- en uitgaande aanmeldzuilen met touchscreens waar de chauffeurs zich in verschillende talen kunnen aan- en afmelden. Ook is er een QR-codelezer en printer voorzien aan de in -en uitgaande slagbomen.

Touchscreen, QR-scanner en printer voor het afdrukken van weegbonnen en CMR’s voordat vrachtwagens het terrein verlaten.

rvs-aanmeldzuil

RVS-aanmeldzuil met QR-reader en HMI per weegbrug. Hiermee wordt de juiste laadplaats van vrachtwagens gecontroleerd. Ook geeft de zuil data door aan het beladingssysteem.

Ook geïnteresseerd in onze weegoplossing? Neem snel contact met ons op.

Shared this article